keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kuka on tämän takana?

Voisin kai kertoa hiukan taustoja. 

Olen siis Anne Teijula DAG-15 talon ”emäntä”. Majataloa sekä turisti-infoa kahvilan yhteydessä pitäessäni olen huomannut, että kylämme tietoja on ripoteltu hiukan sinne tänne. 
Rakensin 2013 syksyllä omakustannesivuston www.visitkorppoo.com, sen tarkoitus ja toive on, että jokainen löytäisi helposti ja vaivattomasti yleiskatsauksen Korppooseen. Niin matkailija kuin "oma väki".
Kerään sivustolle kaikkea, mikä Korppooseen liittyy. Haluan kerätä meidät kaikki sivustolle, näyttää maailmalle kuinka hyvä saari Korppoo onkaan! Otan hyvin mieluusti yhteistyöhön mukaan korppoolaisia yrityksiä ja yhteisöjä (vuosimaksullinen, mutta erinomaisen edullinen juttu. Ota yhteyttä dagfemton@gmail.com tai tule käymään DAG-15 talossa). 
Facebook-sivu toimii nopean tiedon levityksessä kivasti ja tällä blogilla saataneen myös lisäarvoa kehitettyä. Kehittelyssä on myös sellainen, että yritykset ja yhdistykset voivat itse julkaista tiedotteitaan Facebook-sivulla. Twitter on vielä tutkiskeluvaiheessa. Google+ nappaa tiedot tästä blogista. Muistetaanhan kaikki käyttää kaikissa palveluissa tägejä #visitkorppoo #korppoo #korpo ja #visitarchipelago
Kesällä tein Pienen matkaoppaan Korppooseen. Se on ilmainen ja tulee sähköpostiisi. Kurkkaa siitä lisää www.visitkorppoo.com.
Haluan kertoa kaikille kuinka hieno tämä saari onkaan! 
Sillä Korppoo on aivan ainutlaatuinen ja kaunis, kaukainen, mutta lähellä, tunnettu, mutta unohdettu, elävä ja paikallisvärinen yhteisö, aito saariston kylä ja saari, joka ansaitsee esittelyn.
Ja onhan minulla toki omakin lehmä ojassa, sillä mikäli mahdollisimman moni tietää tulla juuri tälle saarelle, niin meidän palvelut säilyvät. Oma yritykseni tietysti muiden joukossa.
Mikäli ihmiset saavat riittävästi tietoa ja tahtoa tulla juuri tänne, uskon meille kaikille tarjoutuvan yhä parempi mahdollisuus elää saaristossa ja kehittää kestävästi aluettamme. 
Tuulen ja meren raikkain terveisin maailman mahtavimmasta saaresta:
Anne Teijula
DAG-15 majatalo ja kesäkahvila
21710 Korppoo
045-8095000
dagfemton@gmail.com
www.dag15.com
korppoovisit@gmail.com
www.visitkorppoo.com
Minä peukun kanssa. Peukku löytyy myös ensi kesänä... ...myös muista turisti-infoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti