keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pieni matkaopas Korppooseen ja paikallisuuden ylistys.


Pieni matkaopas Korppooseen on julkaistu.

Viime (sateisena) kesänä tein ensimmäisen oppaan Korppooseen. 
Koska palaute oli (ilokseni ja poskia punerruttavan) hyvää, sain uskoa tehdä siitä vielä paremman!

Sain palautteena niin paljon kehuja, että juuri sitä on kaivattu ja jopa että Paraisten matkailuosaston olisi syytä ottaa mallia... no, kaupunkihan ei ole mitenkään mukana minun tekemisissä. 
Paraisten kaupungilla on ammattilaiset tekemässä koko saaristoa tunnetuksi, mikä on tärkeää ja he tekevät kyllä vallan hyvää työtä. Yritän olla sotkematta heidän työtään.
Minä keskityn vain omaan seutuuni, Korppooseen.
Joten kehut ja erheet ovat omiani :)

Teen kaikenlaista Korppooseen liittyvää itse, sillä minä rakastan tätä kotiseutuani, saaristoa!
Ja koska haluan, että sinä ja ystäväsi ja kaikki, jotka kaipaavat aitoa ja välitöntä tunnelmaa lomalla tai jopa elämältään, löytää juuri Korppooseen!

Sekä sen vuoksi, että saarellamme elää aivan mahtavaa väkeä, joka myös työskentelee täällä ja joka elää oikeasti yhdessä, yhteisöllisesti, kuten pikkukylässä kuuluukin. 

Uskon vakaasti, että mikäli hyödynnämme nykyisiä toimijoita ja palveluita, voimme jatkaa rikasta saaristoelämää ja siten runsas ja upea saaristo on olemassa myös matkailijalle. 
Käytämme paikallista kirjastoa, ostamme kauppiaalta, jonka tunnemme, käymme kylällä kahvilla ystävien kanssa, postitamme paketit ja kirjeet omasta asiamiespostistamme, juomme juomamme omissa ravintoloissamme, nautimme lounasta saarella, käymme omassa terveyskeskuksessamme, ostamme lahjat ja tuliaiset omista putiikeista, vakuutamme kotimme ja automme oman kylän vakuutusyhtiössä, viemme rahamme pankkeihin, joilla on palvelua saarella, remontoimme oman kylän poikien avustamana ja hankimme tarvikkeet täältä, tankkaamme ja mitä ikinä teemmekään, voimme hyvin pitkälle tehdä sen kotiseudullamme. 
Kyse on vain valinnoista. Valitse Korppoo.

Opas on tavallinen PDF-tiedosto, joka tulee sähköpostiisi.
Voit napata omasi tästä: Pieni matkaopas Korppooseen

Mikäli tahdot kertoa asiasta myös kaverillesi, olen kiitollinen!
Mutta jaa aina tämä linkki Pieni matkaopas Korppooseen tai tämä kokonainen blogiteksti tai meidän nettisivusto www.visitkorppoo.com tai www.dag15.com, joissa molemmissa on myös linkki oman oppaan tilaamiseen.
Näin ystäväsikin saa ikioman ja tuoreen version, päivitän opasta aina uuden tiedon tullen.

Toivottavasti opas auttaa Sinua matkallasi kohti Korppoota!
Olisin myös kovin iloinen, jos oppaan saatuasi ja sen luettuasi laittaisit minulle muutamalla sanalla palautetta. Näin voin aina kehittää sitä parempaan suuntaan ja sisällyttää tietoa, jota kaipaat.

Merituulen ja viluisten syyspäivien terveiset maailman mahtavimmasta saaresta,

Anne Teijula
DAG-15 majatalo ja kesäkahvila
21710 Korppoo
045-8095000
dagfemton@gmail.com
korppoovisit@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti